31 juli 2013

Johan 40!

Välkommen på Johans 40-årsfest!

Festn: Vinterträdgården, Ålidhem. Drop-in från 18.
Det blir enkel mat och dancing queen i Vinterträdgården. Ni bjuds på mat och tårta och fördrink och efterdrinkar. Ta med det du vill dricka till maten.

Kl 23 får man en drink i handen och så promenerar vi de hundra metrarna till vårt hus. Om nån vill säga/sjunga/dansa nåt till Johan (gör man det på fyrtioårsfester??), hojta till. Festen har mingelkänsla, och ingen toastmaster.

Presentförslag: ni lägger valfri, liten peng i en liten låda - och så fixar vi nån typ av upplevelse. Som några av er kanske kan vara med på. Idéer?

Maila mig gärna (jessika@lagrelius.com):
Beskriv Johan med 140 tecken
Roliga kluriga 1X2-frågor om Johan (alltså ni har både frågan och svaret) som alla festprissar får svara på.

Klädsel: festlig och fin (men det behöver inte vara galakänsla).

För er som kommer längrebortifrån:
Boende: Ett fint vandrarhem är Gamla fängelset, där finns det enkel- och fyrbäddsrum för under en tusing. Nyaste, flashigaste hotellet är fullbokat, men jag gillar Hotell Aveny, lite disajnat sådär men ändå prisvärt (dagis/gympasal som sovalternativ är struket, de hyr bara ut till föreningar).

Tider: om ni söderfolk ändå kommer upp tänker jag att det är lika bra att vi träffas mycket. Så kom när ni vill, vi gör hela helgen till ett enda kalasande. Typ brunch lördag och hotellfrulle söndag. Huvudfesten blir på lördag kväll. Ume- och Skelleftebor, ni hänger med på det ni vill.

Barn: jag skulle rekommendera att ni kommer utan barn eftersom festen blir av vuxlig karaktär. Men låt inte barnvaktstrubbel stoppa festligheterna!

Lördag dag häng hemma hos oss
Söndagshäng: efter ork/önskemål, men nåt hittar vi på

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar