3 maj 2009

Räddningen

På tisdag är det halligalli på jobbet. Vi firar 5 års existens med vår kompis Uminova Invest. Vi är två personer som jobbat mest med planeringen av detta hallabaloo, och nu är det minutnedräkning. Det känns lite coolt, det här är nog mitt första riktigt stora evenemang. Iofs bara 200 gäster, men en rackarns massa planering. Senaste veckan har jag jobbat uteslutande med det här.

Vi jobbade lite in i valborgsfirandet, men den här långhelgen kom faktiskt otroligt lägligt. Jag har knappt tänkt en tanke om feltryck, osynk i ljudsättning eller föreläsare som inte dyker upp. Tja, förutom nu när jag egentligen ska skriva pressmeddelande. 1 maj blev en väldigt bra bonusdag, en liten glasbubbla att kliva in i, tillsammans med allt det röda.

Och såna här gånger är det tur att vi är två med Alma. Hon kräkte ner hela sängen natten mot onsdan, så Johan fick vara hemma två dagar. Slut med sjukdomar, tänkte vi, eftersom vår pärla så sällan är sjuk. Men icke. Idag - eller när vi riktigt tänker efter kan det ha varit igår kväll också - fick hon feber. 39,5 - lillpruttan. Vanligtvis är hon rätt pigg även när hon är sjuk, men idag har hon varit helt sänkt. Så fin-Johan tar måndag och tisdag också, minus nån timme per dag då han måste på möten.

Och på onsdag, den 6e, börjar mitt liv ånyo. Ska jag passa på och ta det som en nystart för allt möjligt, typ nytt och bättre liv på korsen och tvärsen? Vi får se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar