14 september 2009

Bildbevis

Jag skuffar runt i huset och plockar i femton saker samtidigt. Och så äre äpplena - vansinnigt fint är det att ha så mycket äpplen i trädgården, men det tar tid att fixa gott av dom. Men det börjar likna nåt i finhuset. Till exempel är det här klart:

Farmor Barbara har flyttat upp på väggen och håller koll.
Stringhyllan på plats i köket.

Värstingförvaring i städskåpet (det är här tävlingen börjar, Mariah...).


Åå så snyggt det blev med teakbyrå med Ribbed-tapeten.


Äntligen sitter kökshandtagen där dom ska.

2 av 3 bänkskivor ligger och gottar sig mot kaklet.


I Indien bajsar man.Gammsoffan passar ju som en schmäck mot kontorsväggen.

4 kommentarer:

 1. johanna, numer dubblew15 september 2009 08:36

  Tack för "ny"invigning i ert liv och grattis till titel hemmansägare! Kommer ihåg känslan av vanmakt då det perfekta huset ter sig tillfalla alla andra. Men det är med sitt hus som med sina barn - man får ju de allra finaste trots allt! Otur för alla andra. Vi kör oxå ett renoveringsrace just nu. Ett cykelskjul/förråd som skulle tvärsnickras ihop på semestern före två badrumsrenoveringar. Sa . . ns, dj-la cykelskjul!!!! Semestern är sedan länge över och så även mitt tålamod - och boden står där och gapar med två stora hål där dörrarna borde sitta. Och visst kan man utemåla i sept/okt oxå???!!! Nåväl, nice med bilder och berättelser från er verklighet. See ya! Johanna (med blodsbanden, inte de andra två)

  SvaraRadera
 2. Men gusis så fint he bli! Jag ser vad du gjort med städskåpet och visst börjar jag darra lite av oro...jag kanske kommer att falla platt som en förlorare...och äta upp min kaxighet med sked. Men än är det inte avgjort. Kanske att jag härmar rakt av. Visst får man det. Jo det får man. Fick ni sågen? Mia levererade. Kram.

  SvaraRadera
 3. Johanna: jag hajade inte riktigt dubblew och "inte de andra två... Lycka till med era rackarns skjul/förråd!

  Mariah, jo jag känner att du blir nervös. Härmas får man absolut, men det kan ju tänkas bli poängavdrag för det i sluträkningen... Tack ja för sågen, den är här och längtar efter att få sågas med.

  SvaraRadera
 4. Förklaring: Det är ju kusinen från landet och inte den som bakar kola åt dig, eller skriver recept! Tänkte bara klargöra om du fortfarande inte hajat.

  SvaraRadera