1 juli 2012

Kräks och kräks

En mamma med barn i sina bästa åldrar går inte på discodancing så väldans, i alla fall inte den här mamman. Men igår var det. Jag grundade med shopping spree/spirit/espirit/-sprit (eller nåja ett vinglas till lunchen) med Maria. Ost- och bubbelkväll följde, och en oväntad gruppdejt med ett annat gäng, av killsort, med en viss mängd desperata singlar.

Och så Allstars, en tjock och fin blandning av just-över-dryckesgräns, styrdans/salsasugna medelålders män vars ögon inte hinner med plötsliga sidoförflyttningar och sköna människor som på alla sätt, på sina sätt, äger dansgolvet. Krogen 2012, med hörnhånglingar, shots på rad och kräks på toagolvet och i handfatet, är identisk med Krogen 1997 bara det att jag var just-över-dryckesgräns. Men kul var det!

Från det inte så angenäma kräkset till det alldeles, alldeles underbara. Idag fick vi äntligen snusa fjunhuvud, stryka spretspinkiga ben och skuffa stålmannen/väder-spänd bäbiskropp över axel. Och det vit-klumpiga gegget som Greta la av på min vit-gul-prickeklänning (mammas? Lissans? före detta dansstass, båda hade en klara minnesbilder av att ha ägt den) kändes skär belöning.

Och så lite semester med smör på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar