11 juli 2009

Killekill


Nu killar det i magen, Sixten (eller NN) har börjat ge sig tillkänna.

Jag har hämtat hem lilla familjen från flygplatsen, Johan och Alma stannade kvar 2 dar i Torekov.

Torekov, ja, så ljuvligt det var. Vi hann med en svängom till Malmö och Lars och så Helsingborg och Lotta/Fredrik/little Elsa. Jag badade inte en enda gång. Några loppisar och antikställen, bland annat en fantastisk liten antiklada med felfria gam(m)fina saker. Johan förälskade sig i ett gäng lila klädda stolar, men det blir nog inte dom ändå. Vi nöjde oss med salladsbestick och ett skohorn i röd fräsig plast.



Örjan och Malin hälsade på och testade några av Torekov(och omgivning)s storheter: naturreservat i Hovs hallar, glasspromenad, våfflor, morgonbad och Danska glassbaren i Båstad.

Alma heldiggar TK, och att busa med mamo och fafa. Jag heldiggar också TK, med sol och häng och loppisrundor och fantastisk glass och god mat och vänner vi träffar för sällan och att blåsa runt i Skåne och tjittjatta med Ma och Anders och njuta natur och allt det andra. För en norrländsk lantlolla är ju Skåne som värsta rivieran.

Nu är det Umeå och regn. Nä förresten, solen är här och säger hej.

1 kommentar:

  1. Jag har hämtat hem lilla familjen från flygplatsen, Johan och Alma stannade kvar 2 dar i Torekov. vicky razai single price , sofa cover ,

    SvaraRadera