20 oktober 2009

Noterat från inredningstidningsvärlden

Jo, Myran och Sjuan är ju riktigt fina att se på. Men dom känns ju nästan lika vanliga som ikea-billy när varendaste inredningstidning har reportage från hem med myran-stolar, ellips-bord och ph-lampa. Nej ursch, vilka (dyra) dussinvaror...!

Och så måste jag fundera lite över det här igen: "På övre plan är samtliga golv mörka, utom lekrummets som har en vit heltäckningsmatta." Eeh?

4 kommentarer:

 1. Jaaa, sannerligen estetik och praktik är svårt att förena. Har dock lärt av svärmor att vitt till barn är inte så knasigt som det låter. Kanske inte helt i linje med miljötänket, men ni har väl hört talas om Klorin?! Banan- fett- eller bärfläck på pastellfärgade barnkläder är ju stört omöjliga. Men på vitt . . .

  SvaraRadera
 2. Vet du! Jag har hört att när inredningstidningar tar bilder i olika hem ställer dom dit designklassiker...så alla hem har inte det utan det blir helt enkelt bara snygga bilder. Inte kan väl ALLA ha 1. Sjuan eller myran. 2. Kuddar från Svenskt Tenn (den med elefanter såklart) 3. Steltonkannor gärna 3 st. 4. Hundra marimekkoskålar. 5. Stig Linbergvaser också typ hundra. Så visst kan ni köpa de vackraste stolarna och så hänvisar ni till vad jag hört!!

  SvaraRadera
 3. Och ja just ja, vita heltäckningsmattan...det lät ju inte värst smart. Kanske de slår sina barn...ehh alltså så de inte spiller och kanske bara läser böcker i sitt lekrum...ja ehh. Jag vet då int.

  SvaraRadera
 4. Jo förvisso. Fast. Klorin på en heltäckningsmatta. Mjae.

  Den där konspirationsteorin verkar ju helt sann. Fast. Jag är nästan less stolarna ändå. Vi ska köpa andra, mycket snyggare, lite billigare och mycket originellare. Eller nåt.

  SvaraRadera