16 oktober 2009

Press play

Det känns som att livet varit lite on hold ett tag. Huset och jobbet har ätit upp stora bitar av min initiativkraft för annat än just hus och jobb. Fast nu verkar det lossna lite. Vi har tagit ett mer aktivt grepp om vårt sociala liv och hittar barnvakter lite här och var.

Veckans najs: onsdagsbio (Flickan, lite långsam men fint filmad) och middag på Viktor. Fredagsklubb för Johan. Lördagsmiddag och husvisning. Ev helghäng med GP:arna.

Och det är väl bra att vi kommer igång innan vi måste släcka ner helt igen. Tvåbarnschocken väntar ju. Gaah.

3 kommentarer:

 1. Mmmm, yesbox, alldeles riktigt - husarbetet är främst arbete initialt (a-a-ach-bullshi-tjo). Jag tror det är med hus som med "The Blob", det gäller att ständigt hålla ett vakande öga bakåt så man inte äts upp. Försöker följa (intala) devisen "Dammtussar tyder på att någon har gjort nånting roligare". Dammtussar går nog oxå byta ut med saknad taklist eller så . . . Låter härligt med kompisar och fritidsaktiviteter! Även Sixten blir säkert mobil som storasyster, men lite skillnad torde det ju bli förstås . . .

  SvaraRadera
 2. Låter bra att ni är aktiva igen. Man kan ju inte bara arbeta, eller hur! Hur går det med huset? Kanske dags för en bild eller två igen! Har ni något garage? har ni satt upp tavellister i köket för kokböcker? och gardiner i sovrummet? och hur var det med toan? Förvaringen i hallen? Nu ger jag dig ju ännu mer jobb...ja sån är jag! Kram.

  SvaraRadera
 3. Ja, det där med dammtussfilosofin ska jag försöka använda. Jag brukar annars tänka på mina tappra Frostkåge-vänner som renoverat hus myycket längre än vi.

  Inget garage, inga sovrumsgardiner och taskigt med slutfinish i hallen. Det går faktiskt lite trögt på snyggfronten just nu. Fast idag körde jag en repa i förrådet, så snart kommer kanske en förvaringsupdate inklusive storslagna planer. Jojo.

  SvaraRadera