16 februari 2011

Barnrum och barnrum

Så här ser det ut i Sigges rum just nu (ja plus sängen då). 
Tapetserat: indeed. Piffat: icke. 

Så här ser det ut i ett annat barnrum. 
Foto: UnderbaraClara
Need I say att det är en inredningsintresserad som skapat detta ljuvligt gula och röda? Det är ju hon, den underbara igen.

UnderbaraBäbben har nyfixad el och en i övrigt skitfin barnkammare med loppisgrejer som umgås världsvant med mormors pigtittare och tant Märtas finstol. Fort satte nyblivna mamman upp en liten egenmålad hylla - nä två. Hon (och maken) besitter en annan kapacitet, helt enkelt, än jag (och maken). Och med stor sannolikhet en annan mängd intresse.

Men notera, gott folk, vilka färger hon har valt. Och notera, gott folk, vilka färger vi har valt (till båda). Jojo, rött och gult. Ett litet tecken på inredningsexcellens, I´m sure.

2 kommentarer:

  1. Jag gillar också Claras blogg och längtar efter att få inreda ett eget rum till Harry! Ser saker hela tiden som skulle vara fina men...det får vänta. Det finns säkert fina saker sen också...kanske. Men fint blev det i Blixtens rum! Tycker nog att ni verkar ha koll på inredningsläget!

    SvaraRadera
  2. Jo, vi är nöjda så långt. Nån liten tavla och hylla senare, så är i hamn. Sigge verkar då sova gott i sitt nya rum, så jag tror inte att han saknar attiraljerna.

    SvaraRadera