2 februari 2011

Mitt lilla fejs och jag

Man umgås ju en del. Med sin fejja, på sin fejja.

Man går tillbaka till när det började, hösten 2007, föräldraledig. Hoppsan Kerstin, råkade klicka sig medlem. Och hur det blev. Att man har vänner som man på intet sätt skulle närma sig via andra kanaler. Som man trodde var avslutade för 8 eller 13 år sen. Att man tjyvläser och tjyvkollar andras foton. Att man blandar privat och arbete lite hipp och happ.

Men man har ju nån outtalad, onedskriven policy ändå. Man gillar typ sitt jobb, små lokala företag och inkubatorföretagen, sånt som har med umeå, skellefteå och västerbotten att göra, tjyvkikar på andra inkubatorer, kollar nyheter, hänger med småkompisar, bekänner tv-smak: dexter och solsidan, skippar quizzar och tester, kryssar mellan musiktips och intressanta artiklar.

Man försöker att inte attackera fel människor, som vill vara ifred, man klickar inte (längre) genom andras kompisar för att se om det är nån viktig man missat. Man har aldrig tid att skicka nåt mail, men man kommenterar flitigt. Och man låter världen bli bekant med ens frustrationer, glädjeämnen och vardagsbestyr.

Så är det, med ens lilla fejs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar