Vardagen som växelvis fin-/fulmatlagare börjar ta form. Vi vänjer oss vid att vi får hålla oss hemma varannan vecka och tokmixtra med fräscha såser och ovan/lig/a kryddningar. Jämna veckor hjortfärsbiffar, jordärtsskockspure och apelsinstänkt råkostsallad, udda veckor blodpudding, punkt.
Leftover management blir nyckelkompetens i matk(l)assens Sverige, och restdejting seglar in som nyord i 2011 års lista.
Klart är att upplägget passar the Lagrelius som liten hand i stor hand. Vad säger ni andra, tixempelt Grubbarna?
Passar även Grubbarna utmärkt! "Dåliga veckan", kanske på en torsdag kan man till och med åka på Max, äta gröt eller bjuda in sig hos någons ma/pa för middag. Braiga veckan är vi perfekta, hemmaföräldrar och matlådeburna dagen därpå! Vi ba gilla matkasse!
SvaraRadera/ Mamman på Grubben,