10 mars 2012

Varannan vecka-livet

Vardagen som växelvis fin-/fulmatlagare börjar ta form. Vi vänjer oss vid att vi får hålla oss hemma varannan vecka och tokmixtra med fräscha såser och ovan/lig/a kryddningar. Jämna veckor hjortfärsbiffar, jordärtsskockspure och apelsinstänkt råkostsallad, udda veckor blodpudding, punkt.

Leftover management blir nyckelkompetens i matk(l)assens Sverige, och restdejting seglar in som nyord i 2011 års lista.

Klart är att upplägget passar the Lagrelius som liten hand i stor hand. Vad säger ni andra, tixempelt Grubbarna?

1 kommentar:

  1. Passar även Grubbarna utmärkt! "Dåliga veckan", kanske på en torsdag kan man till och med åka på Max, äta gröt eller bjuda in sig hos någons ma/pa för middag. Braiga veckan är vi perfekta, hemmaföräldrar och matlådeburna dagen därpå! Vi ba gilla matkasse!

    / Mamman på Grubben,

    SvaraRadera