21 maj 2011

Ta det onda med det goda

Idag kom så insikten. Den som får ont i öronen får proppa igen dom.

Här ska införskaffas diskreta öronproppar (ba undrar: finns det öht? - det är lite som att dom envisas med att färga överdraget till bindor i neonfärger). Här ska sluta gnällas.

Uppenbarligen. 

Jag gillar principen sluta bry dig eller gör nåt, men ibland kan det ta några månader att komma på vad detta  nåt är.

På dagens roliga (och rätt högljudda) stepmuskel hade jag inte mest ont i öronen. Topptreträningsvärk: fram- och baklår, triceps och rumpa, efter ett mördarmuskelpass igår.

Ont gör gott.

4 kommentarer:

 1. Testa apotekets hudfärgade proppar. Hur diskreta som helst. Pluggar man dessutom in dem så pass djupt i öronen som man ska så syns de inte alls. Själv använder jag apotekets musik och sim-proppar på spinning och grupptärningspass med hög ljudnivå. Körde själv med de hudfärgade skumpropparna förr innan jag upptäckte musikpropparna. De dämpar jämnare. Tycker jag hör lika bra med propparna som utan. Allt blir bara lite svagare med dem i öronen. Så skönt att kunna träna utan att få ont i öronen. Jag får ont i öronen när musiken är för start. Dessutom så blir jag med ljudkänslig när jag tränar och har hög puls.

  SvaraRadera
 2. Jodå, nu har jag varit och införskaffat såna musik- och simproppar, från apoteket. Och så några små gula. Och så några geleiga som går att forma själv. Det ska minsann inte saknas öronproppar :) Det blev inga hudfärgade, så dom har jag kvar att testa om dom andra inte vill hjälpa.

  Tack för tipsen!

  SvaraRadera
 3. Hur går det med öronppropparna? Har du hunnit testa dem på nått träningspass. Kan även passa på att tipsa om simpropparna när man ska simma eller bada om man inte vill slippa att få vatten i öronen. Fungerar bra till det med. Ska man besöka ett ävertyrsbad med massa skrikiga barn så är de perfekt. De dämpar det mesta av skriket och man blir inte lika trött i huvudet av att vara där.

  SvaraRadera
 4. Jag har nog inte riktigt fått till schwungen, dom tjockar igen så att jag inte riktigt hör instruktören. Har testat alla tre inköpta varianter (gul, gelé, sim/musik). Ibland sitter dom för långt inne, ibland vill dom slinka ur.

  Men för att dämpa den jobbiga ljudnivån och höja humöret = en riktig succé! Jag känner mig på det hela taget sjukt nöjd, och tänkte fortsätta testa ut dom ultimata propparna.

  Äventyrsbad + proppar måste ju också vara perfekt. Ska testas...

  SvaraRadera